Tidigare Kullar

  Tillbaka

Söderhavskullen (pensionskullen 😉 )

Född: 2020-10-26/27

Far: Nikolai Soerikov Sibanna

Mor: S*Landsnoras Flowerine

Stamtavla: link


Den hÀr kullen var en av vÄra tvÄ sista kullar och heter
”Söderhavskullen” med vackra namn pĂ„ fĂ€rggranna, soliga öar , precis sĂ„ fĂ€rgglada som ungarna ❀ đŸŒžâ˜€ïž Dessutom mattes pensionsdröm – att en vacker dag, nĂ€r hon har slutat att arbeta, besöka nĂ„gon av dessa öar.

  1. Malu ♀ svarttabby-vit n 09 22 (födelsevikt 106 g) sĂ„ld
  2. Gizo ♂ rödspotted-bicolour, d 03 24 (födelsevikt 134 g) sĂ„ld
  3. Samoa ♀ svartsköldpaddtabby-vit, f 09 22 (födelsevikt 107 g) sĂ„ld
  4. Wallis ♂ rödtabby-bicolour, d 03 22 (födelsevikt 116 g) sĂ„ld
  5. Tahiti ♀ svartsköldpaddspotted-bicolour, f 03 24 (födelsevikt 125 g) sĂ„ld
  6. Vella ♀ svarttabby-bicolour n 03 22 (födelsevikt 101 g) sĂ„ld
  7.  Fiji ♂ rödspotted-vit, d 09 24 (födelsevikt 107 g) sĂ„ld

Bilder finns hÀr!

 

Koshka har bestĂ€mt sig att om det ska vara hennes sista kull – dĂ„ ska hon ta i ordentligt, och det har hon gjort – hon levererade oss 7 kattungar! 

Men det var vĂ€ldigt nĂ€ra att det skulle bli endast 6 …😔

Efter en 3-timmar lĂ„ng rĂ€ddningsinsats har matte lyckats att fĂ„ liv i en efterslĂ€ntrare som kom mitt i natten – 9 timmar senare Ă€n de andra och var vĂ€ldigt nerkyld, dĂ„ mamma Koshka förmodligen inte orkade ta hand om den. Nu Ă€r “Sladdisen” en vĂ€ldigt pigg och livskraftig individ som utvecklas lika fint som hans syskon!

Koshka blev dock vĂ€ldigt medtagen och febrig efter förlossningen, sĂ„ efter att ha rĂ„dgjort med veterinĂ€r Ă„kte vi med hela kattfamiljen till djursjukhuset för att kolla om det fanns nĂ„gon mer kattunge i hennes mage eller om hon hade nĂ„gon pĂ„gĂ„ende infektion. USG visade att allt var OK, sĂ„ Koshka fick aptitstimulerande medel och fick Ă„ka hem. SĂ„ smĂ„ningom blev lĂ€get mer stabilt och den medtagna mamma har repat sig. ….

Och ungarna? Ungarna har vÀxt till stÄtliga, vÀlgödda bjÀssar och har flyttat till bÀsta möjliga hem dÀr de fÄr massor med kÀrlek och lek!

 

EnglishSwedish