Aktuel Kullar

  Tillbaka

Söderhavskullen (pensionskullen 😉 )

Född: 2020-10-26/27

Far: Nikolai Soerikov Sibanna

Mor: S*Landsnoras Flowerine

Stamtavla: link


Koshka har bestĂ€mt sig att om det ska vara hennes sista kull – dĂ„ ska hon ta i ordentligt, och det har hon gjort – hon levererade oss 7 kattungar! 

Men det var vĂ€ldigt nĂ€ra att det skulle bli endast 6 …😔

Efter en 3-timmar lĂ„ng rĂ€ddningsinsats har matte lyckats att fĂ„ liv i en efterslĂ€ntrare som kom mitt i natten – 9 timmar senare Ă€n de andra och var vĂ€ldigt nerkyld, dĂ„ mamma Koshka förmodligen inte orkade ta hand om den. Nu Ă€r “Sladdisen” en vĂ€ldigt pigg och livskraftig individ som utvecklas lika fint som hans syskon!

Koshka blev dock vÀldigt medtagen och febrig efter förlossningen, sÄ efter att ha rÄdgjort med veterinÀr Äkte vi med hela kattfamiljen till djursjukhuset för att kolla om det fanns nÄgon mer kattunge i hennes mage eller om hon hade nÄgon pÄgÄende infektion. USG visade att allt var OK, sÄ Koshka fick aptitstimulerande medel och fick Äka hem. SÄ smÄningom blev lÀget mer stabilt och den medtagna mamma har börjat att repa sig. Ungarna ökar fint och har inte pÄverkats pÄ nÄgot sÀtt av besöket hos veterinÀren.

Den hĂ€r kullen Ă€r en av vĂ„ra tvĂ„ sista kullar och kommer att heta ”Söderhavskullen” med vackra namn pĂ„ fĂ€rggranna, soliga öar , precis sĂ„ fĂ€rgglada som ungarna ❀ đŸŒžâ˜€ïž Dessutom mattes pensionsdröm – att en vacker dag, nĂ€r hon har slutat att arbeta, besöka nĂ„gon av dessa öar.

  1. Malu ♀ svarttabby-vit n 09 22 (födelsevikt 106 g) tingad
  2. Gizo ♂ rödspotted-bicolour, d 03 24 (födelsevikt 134 g) reserverad
  3. Samoa ♀ svartsköldpaddtabby-vit, f 09 22 (födelsevikt 107 g) tingad
  4. Wallis ♂ rödtabby-bicolour, d 03 22 (födelsevikt 116 g) tingad
  5. Tahiti ♀ svartsköldpaddspotted-bicolour, f 03 24 (födelsevikt 125 g) tingad
  6. Vella ♀ svarttabby-bicolour n 03 22 (födelsevikt 101 g) tingad
  7.  Fiji ♂ rödspotted-vit, d 09 24 (födelsevikt 107 g) tingad

Bilder finns hÀr!


EnglishSwedish